Michael Jackson gyűlölte Uri Gellert

2009. szeptember 18. 17:48

A popkirály álítólag listát írt ellenségeiről, melynek élén az illúzionista állt.

2009. szeptember 18. 17:48

Jacko egykori menedzsere, Dieter Weisner érdekes dologgal állt elő a napokban. Nyilvánosságra hozott egy listát, amelyet állítólag Michael Jackson írt össze az ellenségeiről. A német promóter szerint a sztár komoly paranoiával küzdött, azért sokakról azt gondolta, hogy ártani akarnak neki. A rosszakarók élén Uri Geller áll, ami eléggé meglepő, hiszen a kanálhajlító mester állítása szerint ugyan kapcsolatuk hullámzó volt, ennek ellenére kiváló barátok voltak.

A második helyen Shmuley rabbi áll, aki a leghangosabban hirdette, hogy Jackót börtönbe kéne zárni a gyerekmolesztálási pletykák miatt. A többi megnevezett is főleg a pedofil botrány kapcsán lett ellenségként elkönyvelve. Így nem meglepő, hogy a vádat vezető Tom Sneddon államügyész, Gloria Allred ügyvédnő, és az énekest fia megrontásával vádoló, Janet Arvizo neve is látható a papiroson.

Jacko ellenségeinek listája (storyonline)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!