Szlovák tombolt Budán

2009. augusztus 25. 16:28

Végigzúzta az I. kerületet egy 24 éves szlovák férfi: betörte a Nemzeti Galéria ablakát, megrongált egy kéményt, egy fénymásolót és egy padlószőnyeget is.

2009. augusztus 25. 16:28
A több órás tombolás reggel kezdődött: betörte a Nemzeti Galéria egyik ablakát. Kihívták a rendőröket, de őket is megtámadta. Bevitték a nyomozó ügyészségre, majd nem sokkal később elengedték.

Ettől nem nyugodott meg, megrongált egy padot, majd annak egy darabjával nekiesett egy iskola ajtajának. Ezután felment egy Hattyú utcai ház padlására, és leszedte a kémény oldalán lévő nyílás fedelét. Az ámokfutás a Hattyú-ház negyedik emeletén folytatta, ahol feltépte a padlószőnyeget, és megrongált egy fénymásolót. Nem sokkal később már az alagsori parkolóban tört-zúzott: egy poroltóval két autóban tett kárt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfit végül hétfőn délután öt óra körül újra sikerült elfogni és akkor már őrizetbe is vették. Tettének oka egyelőre ismeretlen.

Szlovák férfi tombolt Budán (Index, FH)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luccy
2009. augusztus 25. 17:48
Most mért? :D Igazából túl sok köze nincs ahhoz, hogy szlovák, illetve az utóbbi napok történései után azért nem rossz sztori :-) Bár azt speciel továbbra sem értem, hogy első körben miért engedték el a rendőrök. Hiszen még őket is megtámadta, ergó hivatalos személy elleni erőszak, még ha történetesen sérülést nem is okozott. Ezért írtam, hogy ő megteheti. Egyébként érdekes, amit írsz Gentry, hiszen általában dicsérni szokták a meglátásaimat. :P :D Nem mindig, de többségében igen. Arra viszont tényleg kíváncsi vagyok, hogy tényleg ennyire bekattant az ürge, vagy volt egyéb szándéka is? Mert erről egyelőre sehol se olvasni.
gentry
2009. augusztus 25. 17:20
luccy Áruld már el légy szíves, mi köze a pasas bekattanásának ahhoz, hogy éppen szlovák a nemzetisége. Amúgy asszem ez a honphibu mondott valamit... :)
luccy
2009. augusztus 25. 17:17
Hát kedves honphibu... ebbe most nem mennék bele :-)) Nem vagyok a személyeskedés híve, de olybá tűnik, hogy te viszont igen.
mrjoshua
2009. augusztus 25. 17:13
De passzol ide ez a hülye hírecske. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!