Senkit sem érdekel a meztelen Gregor Bernadett!

2009. augusztus 04. 09:06

Nem kapkodnak a férfimagazinok a csinos színésznő után annak ellenére sem, hogy az a pletyka terjeng róla, hogy ismét szívesen megmutatná bájait.

2009. augusztus 04. 09:06

A lapok tele vannak azzal a hírrel, hogy Liptai Claudia álomgázsiért mindent megmutat majd, de az a hír járja, hogy Gregor Bernadett is hasonló gondolattal kacérkodik. Azt pletykálják, a csinos színésznő vetkőzni szeretne, de még egyik laptól sem keresték meg. Berninek nem ez lenne az első kitárulkozása, többször megmutatta már fedetlen bájait.

A színésznő a Timbilding című darabban is vetkőzik, igaz, csak fürdőruhára. Sőt, korábban már kétszer is levetkőzött a nyuszis magazinnak, és nem zárkózna el egy harmadiktól sem. Azonban a Playboy szerkesztője márciusban azt nyilatkozta, a közeljövőbe nincs tervbe véve, hogy felkérjék fotózásra a fekete szépséget. Az azóta eltelt időszakban azonban nem érkezett más férfimagazintól sem felkérés, Berni napokban az egyik napilapban meg is erősítette, noha szívesen megválna a ruháitól, ám nem érkezett ilyen jellegű felkérés továbbra sem.

Gregor Bernadett nem kell senkinek? (Storyonline)

Fotó: Playboy

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tenzin
2010. február 27. 17:14
De nekem, csak ne lenne olyan hisztis.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!