Magyar rendőrökkel ütköztek a románok

2009. július 24. 08:06

A Steaua szurkolóinak busza nekiütközött az őket kísérő rendőrbusznak, majd egy másik szurkolói busznak. Nyolc magyar rendőr sérült meg.

2009. július 24. 08:06

Nyolc magyar rendőr megsérült, amikor péntek hajnalban összeütközött egy, a Steaua Bucuresti román szurkolóit szállító busz egy rendőrautóval Nagylak közelében. Az elsődleges adatok szerint a szurkolók konvojának egyik busza hajnali negyed négy körül a nagylaki határátkelőtől mintegy ötszáz méterre hátulról beleszaladt az őket kísérő rendőröket szállító mikrobuszba.

A mikrobuszt először nekitolta az előtte haladó rendőrautónak - amelynek sikerült kitérnie, így az csak könnyebben rongálódott meg -, majd egy másik szurkolói busznak. A balesetben a Készenléti Rendőrség nyolc munkatársa sérült meg, négyen súlyosan, négyen könnyebben, őket a makói kórházba és szegedi klinikákra szállították a mentők. A helyszínelés és a baleset okainak feltárása jelenleg is tart. (mti)

(Kép: police.hu)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!