Legyen Ön is milliomos Fábryval?

2009. július 22. 10:21

Fábry Sándor beült Vágó István székébe. Leforgatták ugyanis a játékmester nélkül maradt Legyen Ön is milliomos! próbafelvételeit a sóderkirállyal. A népszerű showman jelenleg Afrikában, az adás pedig egy dobozban pihen.

2009. július 22. 10:21
Nem csak kósza ötlet volt az RTL Klubban, hogy Fábry Sándort ültetik Vágó István helyére. "A Legyen Ön is milliomos! az RTL Klub történetének egyik legsikeresebb produkciója, így jó esély van arra, hogy visszakerül majd a csatorna képernyőjére" – árulta el a csatorna szóvivője, Rényi Ádám. Arra a kérdésre, hogy valóban leforgatták- e a régi-új kvízt Fábry Sándor műsorvezetésével, csak annyit közölt: nem kommentálja az információkat.

Rényi szerint ráadásul a csatorna őszi műsorstruktúrája még nem végleges, de hogy milyen műsorok és mely napokon kerülnek képernyőre, az csak később válik világossá. Az viszont tény, hogy a Legyen Ön is milliomos!-nak komoly esélye van a visszatérésre. Egy RTL-közeli informátor szerint hetekkel ezelőtt vették fel a folytatást, mégpedig az Esti Showder sztárjával.
Vágó távozása után ugyanis csak az lehet a kérdés a csatornánál, ki kormányozza újabb sikerek felé a nézők millióinak kedvenc televíziós játékát. Fábry mellett Sebestyén Balázs neve is felmerült, de első körben a humorbonbonok mestere mellett tették le a voksukat a szakemberek. S hogy mi lesz a felvételek sorsa? Egyelőre nehéz megjósolni.

Fábry elvette Vágó műsorát (Bors)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!