Ujhelyi István ellen vallottak a Zuschlag-perben

2009. június 11. 15:13

A Zuschlag-per egyik tanúja szerint Ujhelyi civil szervezeteken keresztüli Fibisz-finanszírozásról beszélt.

2009. június 11. 15:13
Ujhelyi István, 2003-ban a Fibisz elnökeként azt mondta, hogy civil egyesületek pályázatain keresztül lehet a baloldali ifjúsági szervezet finanszírozási gondjait megoldani; ezt Balázs Attila tanú állította csütörtökön a Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó Zuschlag-per tárgyalásán.

Balázs Attila 2003-ban lett a Fibisz Tolna megyei elnöke, és többször jelezte a szervezet akkori országos elnökének, Ujhelyi Istvánnak, hogy nincs pénz rendezvények szervezésére. Ujhelyi István - aki most az MSZP alelnöke - négyszemközt azt mondta neki, hogy civil szervezeteket kell létrehozni, és azok pályázatokon nyert pénzei segítségével kell a Fibisz finanszírozási gondjait megoldani - erősítette meg a nyomozati szakban tett vallomását a tárgyaláson a tanú. (MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!