166 millió és egy emberélet: életfogytiglan

2009. június 09. 18:49

Két emberre életfogytiglant, hatra börtönt kért az ügyész a 166 milliós tokaji rablás és gyilkosság ügyében.

2009. június 09. 18:49
Életfogytig tartó fegyházbüntetést kért két vádlottra az ügyész a két évvel ezelőtt elkövetett tokaji pénzszállító-rablás és gyilkosság ügyében a keddi, miskolci tárgyaláson. A többi vádlottra fegyház- és börtönbüntetés kiszabását kérte előre kitervelt, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és más bűncselekmények elkövetése miatt.

A pénzszállító autót 2007. március végén támadták meg Tokaj közelében. Az autót kísérő egyik biztonsági őrt brutálisan meggyilkolták. A nyomozás kiderítette, hogy a másik biztonsági őr, akire megkötözve találtak rá, szintén részt vett a bűncselekmény elkövetésében. Az elkövetők több mint 166 millió forintot zsákmányoltak. Az ügyész a vádlottak részéről semmilyen megbánást nem tapasztalt. Egyik vádlott sem ismerte el a gyilkosságot.

Életfogytiglant kért az ügyész két tokaji vádlottra (BOON)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!