Botrány! Bíróságon üvöltözött Kepes András!

2009. június 18. 10:11

Etikátlan f...sz vagy, és holnaptól már nem fogsz a Blikknél dolgozni! Fogalmad sincs az újságíró szakmáról! – ordibálta a folyosón Kepes.

2009. június 18. 10:11
Az ismert tévés egyszerű érdeklődőként ült be Geréb Ágnes – az otthon szülés élharcosa – és társai perének tegnapi nyilvános tárgyalására, ám a végén magából kikelve üvöltözött a Blikk fotósával. – Megütöm a fejedet, ha fotózol! – kiabálta Kepes. A tévés vélhetően a vádlottakkal szimpatizált, akik nem járultak hozzá, hogy felismerhető kép jelenjen meg róluk a lapban. Ezt a kérést a korábbi tárgyalásokon is tiszteletben tartották, a vádlottak arcát nem közölték, amint arról a bírót és a résztvevőket is tájékoztatták.

– Etikátlan f...sz vagy, és holnaptól már nem fogsz a Blikknél dolgozni! Fogalmad sincs az újságíró szakmáról! – ordibálta a folyosón Kepes. – Mindenkinek joga van megtiltani képmásának sajtómegjelenését, ám ha az arcot kitakarják, onnantól a kép illusztrációnak minősül, a Blikk tehát nem sértette meg a személyiséghez fűződő jogokat – adott igazat a Blikknek dr. Kamarás Péter jogi szakértő.

Kiabált Kepes a fotóssal (Blikk)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HattoryHanzo
2009. június 19. 08:16
polom13: Pontosan! A mondat helyesen: Etikátlan f@sz vagy, csak nem a Blikk-nél dolgozol?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!