Fókusz

2022. január 12. 10:25

2022. január 12. 10:25
null

Novak Đoković támogatói tüntetnek szerb zászlóval a melbourne-i karanténhotelnél január 8-án, ahol a világelső teniszező napokig várta, hogy döntsenek a sorsáról. Az ausztrál hatóságok megtagadták az ausztrál teniszbajnokságra érkező sportoló belépését az országba, és visszavonták vízumát, mert nem oltatta be magát a koronavírus ellen, továbbá nem tudta igazolni, hogy orvosi mentességet kapott. Hétfőn a bíróság úgy határozott, hogy Đoković azonnali hatállyal elhagyhatja az idegenrendészeti őrizetet, visszakapja a papírjait, és beléphet velük Ausztráliába. Ezzel azonban nem dőlt el, hogy indulhat-e a versenyen, mivel Alex Hawke bevándorlásügyi miniszter bármikor visszavonhatja a vízumát. Az ausztrál nyílt teniszbajnokság január 17-én kezdődik.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!