Fókusz

2020. április 29. 12:14

2020. április 29. 12:14
null

Kim Dzsongun maszk nélkül az észak-koreai hadsereg gyakorlatán márciusban. Egyre több a spekuláció a kommunista ország vezetőjének állapotáról. A CNN múlt héten adott hírt arról, hogy állítólag szív- és érrendszeri beavatkozáson esett át, és nagy veszélyben van, jelenleg egy Phenjan melletti üdülővárosban lábadozik. A hét végén több forrás állította, hogy Kim meghalt, ám a szomszédos Dél-Korea szerint él és jól van. A hét elején a phenjani állami hírügynökség szerint maga a vezető küldött üzenetet, amelyben üdvözölte a part menti Vonszan-Kalma üdülőkomplexum építésén dolgozókat. Az egészségi állapotával kapcsolatos találgatások azután kezdődtek, hogy Kim Dzsongun nem jelent meg április 15-én az állam alapítója, Kim Ir Szen születésnapi megemlékezésén. Benne van a pakliban, hogy a látogatás a koronavírus-járvány miatt maradt el.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!