Ami törékeny, azt óvni kell

2019. december 04. 18:28

Amint múlnak az évek, mindinkább törékenynek tűnik mindaz, amire addig nem csupán kedvesként, fontosként, de természetes adottságként is tekintettünk.

2019. december 04. 18:28
null
Petri Lukács Ádám

Menthetetlenül öregszem. Régi fotó került a minap a kezembe: a szobában huszonöt és harminc év közötti fiatalemberek ülnek egy asztalnál ingben, farmerkabátban, pulóverben. Közöttük én fekete zakóban, nyakig gombolt ingben, tizenhat évesen.  Nyilvánvaló: nagyon szerettem volna felnőttnek látszani. Negyvenévesen a rémület erejével riasztott meg, hogy szinte bizonyos: több van mögöttem, mint amennyi előre. Mostanság, bő fél évtizeddel később jól vagyok. Pár éve újra zakóban járok, valamiképp az őszülő szakállhoz idétlennek tűntek már az állatos pólók, amelyeket addig jókedvvel hordtam (kezdetben, azt hiszem, azért, mert a kisfiamnak nagyon tetszettek).

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!