Akkor most ki a hazaáruló?

2019. december 30. 23:02

Tetőtől talpig összegyurcsányoztátok magatokat – mondja a fideszes Dömötör Csaba a momentumos Hajnal Miklósnak. Hajnal szerint az a párt csak ne SZDSZ-ezzen, amelyik a kilencvenes években még együttműködött a már megszűnt liberális alakulattal. Vitainterjú a Nélküledről, nemzetpolitikáról és a fociválogatott Eb-esélyeiről.

2019. december 30. 23:02
null
Kereki Gergő

Önök is ülve maradtak a Nélküled alatt?

Dömötör Csaba: Nem, és ez nem először fordult elő, átéltem már hasonlót Dunaszerdahelyen is, egy DAC–Slovan meccsen. Elképesztő ereje van a dalnak.

Hajnal Miklós: Nem voltam a Puskás Arénában, épp konferenciát tartottunk a Momentum külföldi alapszervezeteivel Brüsszelben, de a meccset figyelemmel kísértem. Kicsit sajnálom a végeredményt, Uruguay kemény ellenfél.

Mit jelent egy momentumos fiatalnak ez a dal?

H. M.: Leginkább este tíz-tizenegy után szokott előjönni. Baráti összejöveteleken mi is szoktuk hangosan énekelni. Első alkalommal nem is focimeccsen hallottam, hanem Csíkszeredán egy táborban. Ehhez a dalhoz annyi élmény kötődik, ahány közösség.

Az elmúlt hetek hazaárulózásai kapcsán adekvát a kérdés: önök hazaárulónak tartják egymást?

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!