Nemtelen támadások

2019. november 05. 14:46

2019. november 05. 14:46
Szalai Laura

Kedves reproduktív életkorban lévő cisz nőtársaim! Feltételezem, nem gondolták volna, hogy egyszer a politikai inkorrektség vádja érheti közösségünket pusztán azért, mert havonta elszenvedjük nehéz napjainkat. Márpedig ha nem vigyázunk, oda lesz e ciszprivilégiumunk, és menstruáló nők helyett vérző emberekké válunk.

Történt ugyanis, hogy Ben Saunders transznemű aktivista néhány hónapja felszólította az Always női higiéniai márkát: ne diszkriminálja a transznemű és a nem bináris genderidentitású embereket azzal, hogy termékei csomagolásain a női nem jelképét tünteti fel.  A márkát tulajdonló cég, a Procter & Gamble meghallotta az aktivista hangját, és a napokban bejelentette, az inkluzivitás jegyében leveszi a Vénuszszimbólumot.  „Az Always harmincöt éve ünnepli a nőket és a lányokat, és a továbbiakban is így fogunk tenni. Elkötelezettek vagyunk a sokszínűség és a befogadás mellett, és folyamatosan próbáljuk megérteni vásárlóink igényeit” – magyarázkodott a vállalatvezető.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!