Hentesbárd és a nagy dolgok

2019. november 01. 22:41

2019. november 01. 22:41
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós

„Világpolgárság helyett hazafiak. Internacionalizmus helyett hazaszeretet. Azonos neműek kapcsolatának propagálása helyett házasság és család. Drogliberalizáció helyett gyermekeink védelme. Migráció helyett határvédelem. Bevándorlók helyett magyar gyerekek. Multikulturális zagyvalék helyett keresztény kultúra. Erőszak és terror helyett rendezettség és biztonság. December 5-ei nemzetárulás helyett nemzetegyesítés” – vázolta Orbán Viktor igen plasztikusan a liberális és a keresztyéndemokrácia közötti különbséget a Fidesz legutóbbi kongresszusán.  A világnézeti alapok adva vannak, sőt bátran artikulálhatók – ne becsüljük alá, olyan luxus ez, ami ma Nyugat-Európában kevés helyen adatik meg a politikusoknak –, van idő, tér és energia a haza és a világ „nagy dolgaival” foglalkozni.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!