Budán lakni világnézet

2019. november 01. 21:29

Hogyan lehet megőrizni a történelmi folytonosságát és polgári lakóövezeti jellegét az egyre látogatottabb turistacélponttá váló Budai Várnegyednek? Nagy Gábor Tamással, az I. kerület hatodik ciklusára készülő fideszes polgármesterével beszélgettünk a kampányfinisben.

2019. november 01. 21:29
null
Őry Krisztina

Öt választást nyert már meg. Kezd a megbuktathatatlanok táborába lépni.

Minden politikai megméretés komoly kihívás, amelyre készülni kell, nincs lefutott meccs, akármilyen régóta csinálja is az ember. Az igaz, hogy Budapesten nem sok példa van arra, hogy valaki huszonegy éven keresztül folyamatosan vezet egy kerületet, mint én, talán csak Tóth József Angyalföldön. Öt polgármesteri ciklus alapján bátran merem mondani, hogy az önkormányzati választásokon nem a pártpolitika a domináns. Amikor a választók a szűkebb lakókörnyezetük jövőjéről döntenek, mérlegre teszik a vezető személyét és csapatát, a helyi kötődését, elkötelezettségét, illetve az eredményeket.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!