MSZP: a Fidesz akar ingatlanadót, nem mi

2010. január 29. 16:02
Nyakó szerint ha az MSZP-n múlik, akkor nem lesz ingatlanadó - bár tavaly az MSZP szavazta meg a vagyonadót.
Nyakó István, az MSZP szóvivője azt mondta: Mádi Lászlót a Fidesz statáriális bírósága azért radírozta le a párt országos listájáról, mert beszélt arról, hogy a legnagyobb ellenzéki párt kormányra kerülése esetén bevezethetőnek tartja az ingatlanadót. Aki beszél a Fidesz programjáról az politikai értelemben halott - fogalmazott. Szavai szerint Mádi Lászlónak az volt a bűne, hogy megsértette a hallgatás törvényét, Orbán Viktor ugyanis szavazat-maximalizálásra játszik, így kerülni kell minden konfliktusos témát.

Nyakó István kijelentette: mindezeket figyelembe véve Magyarországon addig nincs ingatlanadó, amíg a Fidesz nem szerzi meg a hatalmat. Ha az MSZP-n múlik, akkor nem lesz ingatlanadó Magyarországon. Az MTI azon felvetésére, hogy a tavaly elfogadott vagyonadó is tartalmaz az ingatlanokra vonatkozó adót, amelyet az MSZP támogatott, azt válaszolta: ha a szocialistákon múlik, akkor sem most, sem a következő ciklusban nem lesz ingatlanadó.
Balogh Ákos Gergely
2010. January 29. 16:18
Ugyan régóta nagy tisztelői vagyunk Nyakó István munkásságának, és eddig is őt tartottuk a szemrebbenés nélküli pofátlanság koronázatlan királyának, de mai teljesítményével örökre beírta magát a Magyar Közélet Klasszikusai című krónikába. Ígérem, ha április 11-éig még egy Gyurcsány-ellenes tiltakozó nagygyűlést is összehoz, akkor a pártjáé a szavazatom.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés