Csapody Miklós

2010. február 16. 9:57
Bajban van az ős-MDF utolsó mohikánja. 2006-ig mindig egyéni körzetből került a parlamentbe Dávid Ibolya hű segédje, most azonban még a kopogtatót sem adják oda az emberek - ismerte be Csapody.
A Klub rádió Kontra című műsorában a sikertelenség okait kereste a Demokratikus Centrumért aggódó műsorvezető (10:45-től), a Parlamentből bejelentkező képviselővel. A következőre jutottak: az erősek sáskajárása  elszívja a jelölés lehetőségét is a kicsik elől. „Természetesen nem értem még el a szükséges 750-et” - kesereg a veterán politikus. Orosz József ekkor jelzi, hogy bár Herényi Károly személyesen járja az utcákat, egyetlen cédulát sem sikerült szereznie. Ezt cáfolja Csapody: „nem, biztos, hogy többet tudott gyűjteni” majd elismeri: „súlyos nehézségeink vannak.” Szerencsére a végén leszögezi: nem arról van szó, hogy ez a furcsa pár a kutyának sem kell. Megnyugodtunk, nagy elfogadottság mellett, a nehézségek ellenében a dolgok naposabb oldalát nézve is meg lehet semmisülni.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Várjunk még az örömködéssel... Csapody nyilatkozata nyilvánvaló segélykiáltás, és még gondolhatja azt az MSZP, hogy mégis jobb neki, ha az MDF is bejut. Akkor pedig lepasszolhatják nekik a kellő számú kopogtatócédulát.

Fogadni én sem mernék, de nem tartom kizártnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés