Balsai: vége az MDF-nek

2010. március 9. 7:50
A fideszes politikus szerint hiba volt Dávid Ibolyára szavazni Lezsák Sándorral szemben. A jelenlegi MDF-elnök politikája emészthetetlen a tagság számára.
Befejezett történet az MDF-é - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Balsai István. Az Antall-kormány egykori igazságügyi minisztere szerint ez az MDF már nem az a párt, amelynek sokáig tagja volt. A régi MDF-et viszont sajnálja, és sajnálja azt is, hogy ide jutott egy rendszerváltó erő. A fideszbe átigazolt Balsai elmondta, a negatív folyamatok 2002 után kezdődtek, amikor Dávid Ibolya igyekezett nagyobb távolságot tartani a korábbi szövetségesétől, mint az egykori ellenzékétől. Balsai szerint ez a szövetségi politika emészthetetlen a tagság számára.

Szólt arról is, hogy személy szerint talán rosszul döntött, amikor 1999-ben Dávid Ibolyára szavazott az elnökválasztáson, Lezsák Sándorral jobban jártak volna. A Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója elmondta, pártja nem tervezi, hogy feljelentést tegyen a BKV-ügyben. Feljelentést tettek azonban a Magyar Posta régi székházának értékesítése ügyében, ugyanis az Állami Számvevőszék jelentése szerint jogellenes ügyek történtek. A Fővárosi Főügyészség különösen jelentős, több mint 500 millió forintos vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés