Az MSZP-nek is fontos a bűnözők származása

2010. február 18. 10:02
A Syma csarnokban, szombaton indítja be hivatalosan is kampányát az MSZP. Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt a meghívottak és a közvélemény előtt mutatja be választási programját. Az anyag egészen meglepő elképzeléseket is tartalmaz.

Az „Új jelölt, új program” címet viselő kiadvány egyebek mellett az euró 2014-es bevezetésének lehetőségéről, valamint a lusta, azaz a parlamenti munkában részt nem vevő képviselők törvényi szankcionálásáról is értekezik.

Legfigyelemreméltóbb tétele azonban így hangzik: „támogatjuk az ombudsmanok javaslatát, készüljön statisztikai adatgyűjtés a bűnelkövetők származásáról”.
Ambrus Balázs
2010. February 18. 10:26
Gyanítjuk, hogy itt nem Zuschlag János magyar származású állampolgárra lett kihegyezve a vállalás. A cigánybűnözés, mint brand viszont már le van védve, és amúgy sem korrelál a Gyurcsánnyal, Schröderrel, majd a minap épp Mesterházy Attilával megerősített antifasiszta törekvésekkel.
Úgy látszik beérkeztek a pártközpontba az első északkelet-magyarországi visszajelzések a kopogtató aktivistáktól.
A Jobbik-Fidesz koalíciót mindkét fél kizárta. De vajon mit hozhat az MSZP-nek a Jobbik-kompatibilis alapok lerakása?

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez röhej... Szabó Mátét hónapokon keresztül (sőt, egészen a közelmúltig) karanténba zárták, mert egy interjúban arról mert beszélni, hogy a származás és a bűnelkövetés módja között lehetnek összefüggések. De ez csak egy példa arra, hogy az elmúlt években mindenkit rasszistának bélyegeztek, aki csak fel merte vetni a témát.

Szervezzünk demokratikus anti-rasszista tüntetést az MSZP székházához. Európa segíts!!

Közben az eszembe jutott a magyarázat. A Fidesz még mindig nem publikálta a programját, úgyhogy azt nem tudták ellopni. Kénytelenek voltak a Jobbiktól csórni ötleteket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés