Ha egy fillér sem jönne az unióból, a Fidesz-kormány akkor sem bukna meg

2023. május 25. 10:55

Bencsik Gábor
Facebook
Csak egy kicsit nehezebb lenne az élet, és nőne az unióellenesség.

„Ha eddig voltak is kétségeink, mára egyértelművé vált, hogy az európai unió meghatározó politikusai a magyar kormány megbuktatására játszanak, ezért minden eszközzel meg akarják akadályozni a pénzek kifizetését. Úgy gondolják, hogy ha nem jön a pénz, akkor inkább előbb, mint utóbb olyan súlyos gazdasági helyzet áll elő, hogy abba Orbán belebukik. Ha viszont jönne a pénz, akkor megerősödne, és újra megnyerné a választásokat.

A számítás azonban hibás. Ha a következő három évben, tehát a 2026-os választásokig egy fillér sem jönne az unióból, a Fidesz-kormány akkor sem bukna meg, és a 2026-os választásokat akkor is megnyerné, csak egy kicsit nehezebb lenne az élet Magyarországon, és nőne az unióellenesség. Nem hiszem, hogy ez bárkinek jó lenne.”

Nyitókép: Pixabay

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 224 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Érdemben van véleményed? Tehát az a kérdés, hogy a magyar választások és a magyar kormány stabilitása szempontjából kontraproduktív-e az EU-s baszogatás.

Na de mi lenne az EU-s pénzek nélkül a NER arisztokráciával???
Hogy gazdagodna tovább a Vezér Nagy Barátja Pénztáros Stróman Lőrinc???
Megvan ez a Bencsik teljesen őrülve!!!

Ez kínaihitelért lobbizik a birkáknál, mert azok szeretnének mégjobban eladósodni.

Kb. ez jött le.

Hát, nektek tényleg mindegy, az írásod alapján.

Annyira el vagy keseredve, hogy csak erre futotta? Ez a lénéző duma Márki Zaynak sem jött be, a Kanadában belé táplált felsőbbrendűséggel itthon semmire sem ment. Az ellenzék leszegett fejű ellenkezése, az immár nyíltan kimondott, az EU-ban ellenünk folyó tevékenységük nem fog nekik babérokat hozni. Az EU-ban ellenünk dolgozó DK-s Molnár Csaba hazafisága, amit oly büszkén kimondott, leginkább Kádár hazafiságához mérhető. Mert Kádár is hazafinak tartotta magát, amikor az oroszokkal megérkezett Budapestre, és orosz parancsra több, mint 300 embert végeztetett ki.

Nyilván már halottál róla, de még nem szembesítetted magad vele, hogy a Fidesz minden kategóriában: életkor iskolázottság, nem, vallás többséget szerzett a választásokon. Hahó, a diplomások között is!
Esetleg ha más halmazba tartoznál: a csak 8 általánost végzettek között is.

Aha. Tehát szerinted ha Böszme lopott, akkor Vezéred csapata is lophat, de nekik ezt elnézed, hiszen ők Vezéredhez tartoznak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés