Egyenes mellébeszéd

2023. március 30. 13:26

Pilhál György
Magyar Nemzet
Kibillenni látszott megszokott kevélységéből Kálmán Olga DK-s honanya.

„Kibillenni látszott megszokott kevélységéből Kálmán Olga DK-s honanya, amikor a minapi pikírt kijelentésére – »A magyar kormány Vlagyimir Putyin alárendeltje« – válaszoló Dömötör Csabát hallgatta. Egy savanyú ábrázatú, ritmusából kizökkent asszonykát mutatott a kamera; nyomokban sem hasonlított az ATV egykori kihallgatótisztjére. A rajtakapottak lapításával fogadta az államtitkár tételes ellenérveit, miszerint éppen a fordítottja igaz.

– Nem ez a kormány dobta oda a Molt, hanem önök dobták oda – közölte Dömötör, majd hosszan sorolta a Gyurcsány-kormányzat energetikai »érdemeit«. 

– Önök semmilyen gázvezetéket nem építettek annak érdekében, hogy máshonnan is érkezhessen gáz Magyarországra. Ez a kormány épített, nem is egyet. Nem önök voltak, hanem ez a kormány volt az, amelyik lehetővé tette, hogy cseppfolyós gáz is érkezzen Magyarországra. Nem ez a kormány volt az, hanem a baloldali kormány, az a baloldal, amelyhez ön csatlakozott, amelyik eladta, elkótyavetyélte a gáztárolókat, amelyeket ez a kormány szerzett vissza.

Mit is lehetne erre mondani?

Máig előttem, amint Dobrev Klára egy lakossági fórumon az uniós akcióhős Sargentinihez hasonlította a politikusi pályára lépő Kálmán Olgát, mondván, az extévés ugyanolyan büszke és határozott, mint a kevély holland delnő, aki »a magyarokért harcolt Orbán Viktor diktatúrájával szemben«. Gyurcsányné azt is hozzátette, »Olga nem keveset kockáztatott, amikor huszonöt év televíziózást, a karrierjét hagyta maga mögött azért, hogy a politikába is egyenes beszédet vigyen«.

Eddig nem sikerült neki.”

Dömötör Csaba Kálmán Olgának: Úgy putyinoznak, hogy odadobták az oroszoknak a MOL-t

Nyitókép:  MTI/Kovács Anikó

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem csak a MOL-t, még egy kutyát is odadobtak a szörnyeteg Putyinnak.

Lassan rájön, hogy a politika tudomány. Ettől még nem tudja művelni.

https://444.hu/2023/03/30/a-ti..

Remélem nem a Kóté-ikrek egyike tette szolgálattétel után Borkaiéknál...

Más:
nick89 2023. március 30. 12:30
3
És ha megkeres a NER egyik ügyvédje azzal, hogy úgy hallotta eladó a vállalkozásod, földed, minden egyebed 1 vödör szarért, akkor mondd, hogy igen.

Ha kedves az életed, nem akarsz irányított adóvizsgálatot, és nem akarsz az FMB előtt állni vádlottként.

Nem biztos. Ezek a kutyákra bombát kötöttek és küldték őket a német tankok alá. Amíg a kutyák a saját tankjaikat is meg nem látogatták.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés