Péter ezen nyilatkozata inkább ad jellemzést róla magáról, mint másról

2023. március 28. 17:54

Lukácsi Katalin
Facebook
Kiérlelt önkritikus gondolatokat még egy évvel a választás után sem olvashatunk tőle.

„Azzal a fantasztikus interjúval kapcsolatban, amit tegnap Márki-Zay Péter az Indexnek adott, szeretném megjegyezni, hogy bár előfordulhat, hogy egyesek arról álmodoztak, és azért dolgoztak a tavalyi kampányban, hogy majd ölükbe hullik egy képviselői mandátum (valóban találkoztam ilyen személyekkel), én nem tartoztam közéjük. Péter ezen nyilatkozata pedig inkább ad jellemzést róla magáról, mint másról, hiszen kiérlelt önkritikus gondolatokat még egy évvel a választás után sem olvashatunk tőle.

Az pedig hab a tortán, hogy ha valóban hálás lenne a munkámért, akkor talán nem kezdené sértegetéssel annak megvallását, csak azért, hogy saját - önmagának köszönhetően is - romokban lévő ázsióját kissé jobb színben tüntethesse fel.

És ha már szóba hozok egyáltalán egy MZP-interjút, amiben ráadásul Kis Andreát is megemlíti Péter, szeretném kifejezni együttérzésemet és tisztelemet Dr. Kis Andrea iránt, akit rengetegszer igaztalanul hurcoltak meg Hódmezővásárhelyen.”

Nyitókép: Lukácsi Katalin Facebook-oldala

***

Lukácsi Katalin: A DK és a Fidesz is bolsevik párt, úgy hull le róluk az értékrend a hatalom oltárán, mint másról a ruha a boldog szerelemben

 

***

Orbán Viktor ellenzéki pártok nélkül is tud kormányozni

 

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Júdás hogy van?

Ezt a szerencsétlen senkit miért tolják az olvasó képébe? Egy hat osztályos cigány ember különb értékhordozó......

Lukácsi Katalin, Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt január 5-én interjút adott az Alfahírnek. Ebben erősen bírálta a Fidesz-KDNP-nek az egyházakkal kialakított viszonyát, az ellenzék várható egyházpolitikájával kapcsolatban pedig kifejtette: "a cél, hogy szabaddá tegyük az egyházakat".

Egyházügyi megbízottja voltál makizaynak.
Vagyis Erdő Pétert és az egész katolikus Egyházat akartad megregulázni, te makizayt Messiásnak kikiáltó szerencsétlenség tetőfoka.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés