A Sárkány erős kézzel tartja a Medve nukleáris pórázát?

2023. március 27. 6:05

Robert C. Castel
Facebook
Ezzel szemben az oroszok más országába atomfegyvert telepítenek. Hol is van az a póráz?

„A politikailag korrekt narratíva szerint Putyin elnök teljesen irracionális, de nem kell aggódni, nem fog atomfegyverhez nyúlni. Miért nem fog? Azért mert Kína nem engedi. A Sárkány erős kézzel tartja a Medve nukleáris pórázát. Eddig a narratíva.

Ezzel szemben mint látunk? Azt, hogy néhány nappal azután, hogy a két vezető közös közleményt adott aki arról, hogy nem szabad más országába atomfegyvert telepíteni, az oroszok más országába atomfegyvert telepítenek. Hol is van az a bizonyos póráz?”

Nyitókép: Putyin és Hszi Csin-ping február 4-én (EyePress News / EyePress via AFP)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ukrajnai rémség mielőbbi leállítása a jelenlegi állás szerinti területi engedményekkel Oroszország számára, plusz MINDEN (partizán, szabotőr) harci cselekmény beszüntetésének kikényszerítése nemzetközi érdek.

Az ukránoknak be kellene látniuk, h. a rossz döntéseknek rossz eredményei vannak. Jobb lett volna a semleges státusz és a tisztességes bánásmód a kisebbségekkel, kiemelten az őshonosakkal. Jellemző az ukrán lator államra, h. az őshonosba a magyar nem fért bele náluk.

Az USA tarthat atomfegyvereket Európában, más ország területén, jóval közelebb Oroszországhoz, mint amilyen messze vannak az orosz fegyverek az USA területéhez? A lengyelek már korábban kijelentették, hogy helyt adnának ilyen fegyvereknek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés