Megdöbbentő hírt közölt Gulyás Márton a rajongóival

2023. március 26. 07:08

Ez a díjról szóló kis történet azért került elő, mert Gulyás Márton, a Partizán Youtube-csatorna alapítója rangos kitüntetésben részesült. 

2023. március 26. 07:08
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy Félix nagyon szereti a díjakat, elismeréseket. Sajnos ilyen dicsőségben nem sokszor volt része az élete során, egyre azonban élénken emlékszik, talán még a díjról megemlékező oklevele is megvan valahol az egyik szekrénye mélyén. Még az általános iskola második osztályában sikerült elhódítania prózamondó kategóriában egy bronz fokozatot Móricz Zsigmond A nehéz négykrajcáros című rövid kis novellájának művészi tolmácsolásával. Félix erre a díjra még most, őszülő halántékkal is nagyon büszke. 

Ez a díjról szóló kis történet azért került elő, mert Gulyás Márton, a Partizán Youtube-csatorna alapítója rangos kitüntetésben részesült. 

Marci a »közéleti újságírás« kategóriában megkapta a Pulitzer-emlékdíjat. Múlt vasárnap a budai Remiz étteremben tartott ünnepségen vehették át az idei díjazottak az elismeréseket. Ezzel a kitüntetéssel a Partizán vezetője illusztris társaságba került, hiszen eddig olyan újságírók büszkélkedhetnek ezzel az elismeréssel a teljesség igénye nélkül, mint Farkasházy Tivadar, Tóta W. Árpád, Váncsa István, Bolgár György, Kálmán Olga vagy éppen Friderikusz Sándor.”

 

***

Nyitókép: YouTUbe

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2023. március 27. 09:35
Régi kis bökvers ez: Tollamat a szarba mártom, Úgy írom le X Márton. Az X bármilyen vezetéknévvel helyettesíthető, még a Gulyással is.
amca
2023. március 26. 22:52
Remélem utcát neveznek el róla. mint a többi korhadt, gyilkos komcsiról. Horn Gyula. Gulyád Márton Allé. Göncz Rattus súgárút. Hommonnay Budzyk tér Hogy hívták azt a zsidó múmiát akiről szobor is készült? Vmi Heller ??
Takarító
2023. március 26. 17:27
A Vurlitzer díj az 20 garas volt valaha, de cserébe zenét adott amikor megtekerte a kintornás.
masikhozzaszolo
2023. március 26. 16:42
Gulyás Márton millió dollárokat szerzett Amerikából, máshonnan a Partizánnak. Tehát sok más ott lebzselő embernek is. Tehát megérdemli a díjat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik