Íme a nyugati civilizáció jelene

2023. március 26. 13:03

Bayer Zsolt
Bádog
A hájfejű Róna Péter nagy örömére.

„Woke és LMBTQ kretének a bankcsődök hátterében. Íme a nyugati civilizáció jelene – a hájfejű Róna Péter nagy örömére.”

Bankválság rázza meg az Egyesült Államokat

Mint arról lapunk is beszámolt, bankválság van alakulóban az Egyesült Államokban. A hétvégén Joe Biden elnökhöz fordult segítségért Kalifornia kormányzója, miután az egész állam gazdaságára súlyos hatással lehet a Silicon Valley Bank (SVB) összeomlása, ami az Egyesült Államok 16. legnagyobb bankja volt.

***

Nyitókép: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nincs igaza?
Szerinted pl. 1970-ben előfordulhatott volna az USA-ban, Svájcban vagy az NSZK-ban, hogy szó szerint debilek ülnek a legnagyobb bankok igazgatótanácsában, csak azon "érdemük" miatt, hogy nők vagy hogy a normálistól eltérő a szexuális életük?

Te tényleg nem látod a ROMLÁST?
Hogyan, mivel lehet KIMAGYARÁZNI azt az őrületet, ami a nevezett bankok vezető testületeiben folyik, és ami nem kis részben vezetett e bankok csődjéhez?

Úgy jön ide Róna, hogy éppen tegnap rúgott bele Magyarországba, bőszen BEZZEG-NYUGATOZVA...

Hogy mivel teszik tönkre az életünket, hogy mit tekintünk ennek az a mi döntésünk, és nem nekünk mindent megmondani előírni akaró nyugaté. Itt kezdődik minden. A kötelező gondolkodás, kötelező ideológia követése utoljára szovjet előírás volt.

Hát, ami a köpködőcivilizációt illeti, ez nagyon jól illik a te és társaid által itt folytatott tevékenységre. Példa erre ez a bejegyzésed. És a kifejezés jól illik a mindennel helyből, óvodás daccal szembemenő, feleselő ellenzékre is..

Talán úgy, hogy ha rákeresel a nevére, akkor egyre szélsőségesebb nyilatkozatokat olvashatsz a vén húgyagyú Rónától.

Pl. ezt:

"
A közgazdász szerint egy mély kulturális hiányosságról van szó, Orbán pedig felismerte, hogy ez a jellegzetessége, a __genetikai__ összetétele a magyar társadalomnak
"

Természetesen pontosan akkora ostoba fasz, mint a többi liberális értelmiségi, hiszen valami jelenség jellemzően vagy kulturális-, vagy genetikai (öröklött). A kettő együtt nem lehet. Vagy kulturális hiányosság, vagy képességbeli (genetikai, öröklött). Mindegy, a részleteknek a szemantikájába már nem érdemes belemenni, a lényeg, hogy a vén tetű is genetikázik már, méghozzá pont olyan eszetlenül, mint a többi ellenzéki.

https://hirklikk.hu/klikktv/ro..

Hogy jön ide az "orosz berendezkedés"?
Oroszország kb. marginális ebből a szempontból.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés