Nagy Feró: Igen, igen, hölgyeim és uraim, én Fidesz-csicska vagyok

2023. március 25. 19:33

És akkor mi van? – folytatta a zenész.

2023. március 25. 19:33
null

Menczer Tamás országgyűlési képviselő a közösségi oldalán tette közzé, hogy a Budakörnyéki Kommentár harmadik vendége Nagy Feró volt Budakeszin. A pódiumbeszélgetésen a Kossuth-díjas zenész többek között arról beszélt, hogy hat-hét éve jött rá, hogy ki kell állni és meg kell mondani, milyen a politikai nézete.

Igen, igen, hölgyeim és uraim, én Fidesz-csicska vagyok. Az. És akkor mi van?

– mondta Nagy Feró, aki szerint segíteni kell a kormánynak, amiben államtitkári szinten is zseniális emberek vannak benne. A zenész kifejtette, mikor vitázik valakivel és a miniszterelnököt kritizálják, csak annyit szokott válaszolni, hogy 

mondjon bárki egy embert a túloldalról, aki felveszi vele a versenyt. 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Kapcsolódó cikkek

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menyuska777
2023. május 07. 11:09
Eddig rinyált a nagy büdös pofája! Kapott egy kis díjat, vele lóvét, emelték a nyugdíját, " csend" lett! Undormány!
ericco
2023. március 27. 09:05
Nincs semmi Fero, de akkor viseld el, ha nehanyan pont annyinak tartanak, mint amennyire te magad is, kitartott ingyenelonek, aki sajat erejebol mar keptelen lenne fenntartani az eletszinvonalat, ezert feltetlen huseget fogad a politikanak. Kar, hogy a mar nem tul friss zenei eletmuved pont az ellenkezojerol szol, szoval elegge szanalmas es nevetseges egyszerre, mikor azokat milliomodszorra is eloadod a haknikon, falunapokon.
tjunior
2023. március 26. 12:46
Csak az akták elő ne kerüljenek, igaz Feró? :)
zorroro
2023. március 26. 12:42
Ahogy puzsér írta, a boomer zenészek felfogták, hogy nem fogják túlélni a NER-t, hát kiegyeznek vele. Megöregedett, kiégett, nincs már sok hátra. Egyetlen célja, hogy az unokáit jobb helyzetbe juttassa, a kasszakulcs meg a NER-nél van. Ennyike.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik