Magyarország – Szerbia 1:1

2023. március 25. 13:04

Orbán Viktor biliárdban hozta a döntetlent déli szomszédunk ellen.

2023. március 25. 13:04
null

Legalábbis Orbán Viktor Facebook-bejegyzése szerint lett döntetlen eredmény, s gyaníthatóan biliárdban. Az éppen Belgrádban tartózkodó magyar miniszterelnökről olyan fotó készült, amelyen a dákóval éppen lökni készül. Az nem derült ki, hogy kivel küzdött meg, de gyaníthatóan Aleksandar Vucic szerb elnökkel, a vendéglátójával.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AKissLaci
2023. március 25. 18:56
Nagyon "érdekes" hír - legalábbis a mandiner mostanában megcélzott közönségének. (Nem tudom, kik azok, de szerintem a saját "hírszerkesztőik".) Én szoktam biliárdozni. Eddig úgy tudtam, hogy ebben a játékban nem értelmezett a "döntetlen". Ha a Főni üres perceiben biliárdozgat a Vucsiccsal, azzal sincs gondom. De azt nem tudom, hogy az miért "hír", hogy egyet ő nyert, egyet meg a Vucsics! Valami komoly gond van ezzel a médiával.
Belakiss
2023. március 25. 18:54
Alig fér oda az asztalhoz a potrohos.
llnnhegyi
2023. március 25. 17:29
dr miniszterelnök szórakozik szombat délelőtt Szerbiában, délután a Karmelitában dolgozik Sűrű program. ----- Gyurcsány Ferenc kannásbort iszik reggel éjjel meg este! ------------- Kérdés: Melyikük az aktív miniszterelnök?
Macskaszerelde
2023. március 25. 17:21
Fél hat, és 4 plusz van a fenti hozzászólásomon. Írni fogok az Ópenszoszájetíííínek, hogy az ügynökeik nem dolgoznak rendesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik