Orbán Viktor Szerbiába utazik

2023. március 25. 10:00

Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnökkel többek között arról is tárgyalnak, hogyan lehet elősegíteni az orosz-ukrán háborúban a tűzszünetet és a békét.

2023. március 25. 10:00
null

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton munkalátogatást tesz Belgrádban, ahol Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnökkel tárgyal – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

A megbeszélés témái között szerepel Szerbia és a Nyugat-Balkán EU-integrációja, a folyamatosan fejlődő magyar-szerb kétoldalú kapcsolatok, valamint az orosz-ukrán háborúban a tűzszünet és a béketárgyalások elősegítésének lehetőségei – mondta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2023. március 25. 14:36
Szerbia miniszterelnökét Ana Brnabic-nak hívják. Miért nem tárgyal soha a magyar miniszterelnök a nyíltan leszbikus szerb kollégájával? Miért mindig a köztársasági elnökkel? Csak nem homofób és nőgyűlölő?? 🤔🤔🤔
Proxima Centauri
2023. március 25. 13:35
Tolvaj labancok Tolvaj tótok Tolvaj hoholok Tolvaj oláhok Tolvaj horvátok Tolvaj rácok.... HOPPÁ... A rác ma szerbtestvér Holnap? Az kétesélyes...
szürkeSzarvas
2023. március 25. 13:20
Bruixelles után legalább valakivel érdemben lehet beszélni..
korodi
2023. március 25. 12:48
Aki felett a NATO átlépett, az most a szerbekkel cimbizik. Nevetséges
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!