Kitüntetésért lobbizik Pásztor Erzsi, a Szomszédok Janka nénije

2023. március 24. 11:19

Írta: Sal Endre
A 86 éves Pásztor Erzsi minden fórumot felhasznál, hogy a kolléganőjét, Zsurzs Katit beválasszák a Halhatatlanok Társulatába.

A Szomszédok imádott Janka nénije, Pásztor Erzsi nem internetezik, de most egy Tik-Tok videót is vállalt, hogy a kolléganője, Zsurzs Kati bekerüljön a Halhatatlanok Társulatába. „Érthetetlen, hogy egy ilyen csodás színésznő a karrierje során alig kapott elismerést. Hosszú évtizedek óta ismerem, sokat játszottunk együtt, én nagyon jól tudom, milyen remek színésznő és ember. Ezért döntöttem úgy, hogy minden fórumon támogatom” – mondta a Mandinernek Pásztor Erzsi, aki arra a felvetésre, hogy ritka, hogy színészek egymásért lobbizzanak, határozott választ adott: „Nyolcvanhat éves vagyok, túl egy halálos betegségen. Minek irigykedjek bárkire is? Színpadon vagyok, folyamatosan játszom, a közönség kedvel. Kérem írja meg, annyira szeretném, ha Zsurzs Kati megkapná ezt az elismerést, mert tudja, ha egyszer meghalunk, ennyi marad utánunk. Díjak, mert a közönség sajnos idővel úgyis elfelejt minket.”

Arról, hogy a Halhatatlanok Társulatába idén kik kerülnek be, a közönség dönt, a szavazas.atv.hu/halhatatlanok oldalon lehet voksolni. Négy kategóriában lehet választani (színészek, színésznők, operaénekesek, táncművészek) és a négy jelöltből ketten kerülnek be a Halhatatlanok Társulatába. A színésznők között Zsurzs Kati mellett Piros Ildikó, Szirtes Ági és Voith Ági is jelölt.

@iconmanagement Pásztor Erzsébet színésznő kér segítséget: Zsurzs Kati legyen a Halhatatlanok társulatának tagja! ##pasztorerzsi##zsurzskati##CapCut ♬ eredeti hang - ICON Management

Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés