A padokat, a kerékpárutat már elérte a Duna – videón, ahogy felkészülnek az évtized árvizére

2024. szeptember 16. 15:55

Helyszíni tudósításunk!

2024. szeptember 16. 15:55
Nagymaros; árvíz

Nyitókép forrása: Facebook

 

A Mandiner főmunkatársa, Sal Endre megnézte, hogyan készülődnek Nagymaroson az évtized árvize ellen.

A belvárosi szakaszokon a padokat, kerékpárutakat már elérte a Duna, amely óráról órára, egyre csak emelkedik. Két és fél kilométeren mobilgátat helyeztek ki a szakemberek, az évtized árvizét péntekre várják Nagymarosnál.

Ezt is ajánljuk a témában

Videónk:

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bikfic-0
2024. szeptember 16. 17:40
Egy sárga csík, és meg van oldva.
bokrosbirka
2024. szeptember 16. 17:01
Nem baj, majd Gerike építnekünk vizibicikli utat!
sagirdilsiz-2
2024. szeptember 16. 16:38
Gyűjtést szervez a Magyar Vöröskereszt és az Ökumenikus Segélyszervezet az árvízi védekezés támogatására. A Magyar Vöröskereszt egész évben működő adományvonalára, a 1359-ra indított hívásokkal, illetve az ide küldött ADOMÁNY szövegű üzenetekkel szeptember 15-től határozatlan ideig bárki támogathatja a Magyar Vöröskereszt katasztrófavédelmi tevékenységét az árvízi helyzet idején. Egy hívás vagy egy SMS 500 forint támogatást jelent; a 1359-es adományvonal mellett él annak is a lehetősége, ha valaki banki átutalás útján szeretne segíteni. Az Ökumenikus Segélyszervezet is felhívással fordul a lakossághoz, hogy az emberek a 1353-as adományvonal tárcsázásával (500 forint hívásonként), illetve a www.segelyszervezet.hu oldalon bankkártyával vagy átutalással fejezzék ki szolidaritásukat. . Ha tudsz ilyen más lehetőségről írjad meg.
pollip
2024. szeptember 16. 16:01
De hol van MP? Szemmelveréssel nem állította meg tegnap az árvizet? Árvíz ma is van és holnap is lesz. Úgy tűnik, hogy tegnap elkészült MP árvízvédelmi fényképe. Évekig lehet mosni skywalker agyát:)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!