Volt transznemű fiatal perli az orvosokat, mert szerinte csúnyán átverték

2023. március 23. 17:07
A lány ügyvédje szerint a fiatalokon végrehajtott nemi megerősítő beavatkozások „kísérletek az amerikai gyermekeken”.

Készült az Alapjogokért Központtal együttműködve, a Bolond lyukból cikksorozat részeként. 

Layla Jane, egy korábban transzneműként élő tinédzser beperelte a Permanente Medical Groupot és a Kaiser Foundation Hospitalst, akik kettős masztektómiát (melleltávolító műtétet) végeztek rajta 13 éves korában. A lány 11 évesen kezdte magát transzneműként azonosítani, vagyis lány helyett fiúként élni az életét.

A most 18 éves Jane „szándékos csalással és információk visszatartásával” vádolja a kórházi rendszert a nemi átalakulásával kapcsolatban. Azt állítja, hogy az orvosok kényszerítették őt a beavatkozásra, és

úgy jellemezték a nemi átalakulást, mint a már meglévő mentális egészségügyi problémái kezelésének egyetlen módját.

„Nem hiszem, hogy megengedhették volna nekem, hogy megváltoztassam a nememet, mielőtt törvényesen élhettem volna nemi életet” – mondta Jane a Fox Newsnak.

A lány ügyvédje, Harmeet Dhillon azt állította, hogy Jane orvosai elmulasztották a szükséges mentális egészségügyi kezelést a kettős masztektómia elvégzése előtt, és soha nem tájékoztatták arról, hogy az átváltozásra vágyó tizenévesek 80-90 százaléka idővel meggondolja magát. Az orvosok állítólag azt mondták a fiatal lánynak, hogy ha nem változik át fiúvá, nagyobb eséllyel lesz öngyilkos. Jane szüleinek pedig két „választási lehetőséget” kínáltak: vagy „egy élő fiuk” vagy „egy halott lányuk” lesz. Dhillon szerint a fiatalokon végrehajtott nemi megerősítő beavatkozások „kísérletek az amerikai gyermekeken”.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az afgánok rengeteg ópiumot/heroint termelnek. Bár részükre a fogyasztása tilos, azonban pénzt is keresnek, meg a heroinnal rombolják az ellenségüket.
A genderlobbi is pénzt keres a genderlobbizással és járulékaival. Valamint rombolják a saját gyerekeinket.
Hajj, primitív afgánok...

"
Eleve nem értem hogy ha valaki tényleg másnak érzi magát mint aminek született, és ezért orvosi beavatkozással változtat dolgokon , hogy a büdös pi..ba gondolja meg magát később???
"

Kb. 80%-ukról az derül ki,hogy homokosak. Ez az elsődleges oka az identitászavarnak, nem a "rossz testben született" elmélet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés