Összehangolt dróntámadás volt az éjjel: többen életüket vesztették Kijev közelében

2023. március 22. 10:18
Hárman meghaltak és heten megsérültek.

A kijevi katonai igazgatás Telegram-csatornáján azt írta, hogy károk keletkeztek egy civil létesítményben, és a helyszínen mentőcsapatok dolgoznak. Eközben a mentőcsapatok arról számoltak be, hogy egy szakközépiskolát és kollégiumot ért találat, amelyben hárman meghaltak és ketten megsérültek.

Egy embert sikerült megmenteni, és vélhetően négyen rekedtek az épület romjai alatt. A támadás a Kijevtől mintegy nyolcvan kilométerre délre, a Dnyeper partján fekvő Rzsiscsivben történt. Az iskola épületében a közzétett fotók alapján jelentős károk keletkeztek. A helyszínen tűz ütött ki, amely 300 négyzetméteren pusztított.

A lángokat reggelre sikerült megfékezni. Az ukrán hadsereg közölte, hogy huszonegy iráni gyártmányú Sahíd harci drónt észleltek Ukrajna fölött éjszaka, amelyekből tizenhatot lelőttek.

(MTI)

A nyitókép illusztráció. Fotó: YouTube

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"károk keletkeztek egy civil létesítményben"
"egy szakközépiskolát és kollégiumot ért találat, amelyben hárman meghaltak"

Ez van leírva, ennyi van leírva a hírekben. Arról már nincs szó, hogy mi is volt ezekben a civil létesítményekben? Mi volt bennük, amit érdemes volt célba venni, mert egy civil épület önmagában nem célpont.

Így működnek Gázában is a palesztinok. Belekalkulálják, hogy az indítóállásokra kilőtt válasz civileket fog megölni. Ezt csinálják az ukránok, mert ez a hírekben nagyot szól.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés