A Yettel-Vodafone trükk a legszemtelenebb, nyílt csalás a szemünk előt

2023. március 21. 16:56

Hadházy Ákos
Facebook
Zavaros? Persze, hogy az, szándékosan.

„A Yettel-Vodafone trükk a legszemtelenebb, nyílt csalás a szemünk előtt. Hiszen mi történt? Az Antenna Hungária még állami cégként vett 100 milliárdért 25 százalék tulajdont a Telenorban (Yettel) Aztán vett 350 milliárdért 50 százalékot a Vodafone-ban. Az Antenna Hungáriát az állam átjátszotta a 4IG-nek és a legfrissebb hír, hogy a Vodafone részvények 20 százalékáért cserébe visszakapja a Yettel (Telenor) papírok 25 százalékát. Tehát most van 25 százalék Yettel papírja 100 milliárdért és 30 százalék Vodafone papírja 210 milliárdért . A telefonos buliba tehát beletett 450 milliárdot, de tegnaptól már csak 310 milliárdnyi papírja van. Azaz tegnap egy nap alatt eltűnt 140 milliárdnyi állami vagyon.

Zavaros? Persze, hogy az, szándékosan. A LÉNYEG AZONBAN, HOGY AZ ÁLLAM EGYIK LÉPÉSBEN sem kapott pénzt a 4IG-től, MINDIG CSAK ADOTT (és még nem is beszéltünk, hogy ezek a cégek érnek-e ennyit).”

A Vodafone után a Yettel Magyarországban is részesedést szerzett a magyar állam

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 135 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Részvények árfolyamingadozásával ("nem realizált veszteséggel") hergelni demagógia. Amikor visszavettük a Gyurcsányék által eladott MOL papírokat, az Index az aktuális árfolyam-veszteséggel hergelt. Amikor meg az árfolyam 30%-os nyereségben volt, mélyen hallgattak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés