Gyakornoki program a NAV-nál: akár havi százhúszezret is kereshetnek az egyetemisták

2023. március 19. 17:08
A NAV Informatikai Intézete gyakornoki programot hirdetett, egyúttal toborzásba kezdett több informatikai képzést nyújtó hazai egyetemen.

A jelek szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal komolyan veszi a digitális átállást: a szervezet gyakornoki programot indított és már informatikai képzést nyújtó egyetemeken toborozza új munkatársait. A hallgatók a tapasztalatszerzés mellett akár havi 120 ezer forintban is reménykedhetnek – írta meg vasárnap a Magyar Nemzet.

A lap hozzátette, hogy a hatóság tavaly ősszel új munkaerőpiaci megoldáshoz folyamodott. A NAV Informatikai Intézete gyakornoki programot hirdetett, egyúttal toborzásba kezdett több informatikai képzést nyújtó hazai egyetemen.

Jelenleg hét felsőoktatási intézménnyel működünk együtt.

Két budapesti egyetem mellett Szegeden, Győrött, Kecskeméten, Miskolcon és Veszprémben várjuk a hallgatók jelentkezését” –árulta el a lapnak a NAV szóvivője.

A szóvivő elárulta: gyakornoki programjával a hivatal arra törekszik, hogy bővítse állományát.

A gyakornoki időszak legfeljebb egy évig tarthat, ennek végén születhet döntés arról, hogy a NAV kínál-e állást az érintett fiatalnak.

A program heti húszórányi elfoglaltságot jelent, a díjazás óránként 1500, havonta maximum 120 ezer forint. Munkalehetőség Budapesten mellett Baján, Egerben, Salgótarjánban, Veszprémben, Győrött, Miskolcon, Pécsen, Székesfehérváron, Szombathelyen és Zalaegerszegen is akad.

Nyitókép: SILAS STEIN / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés