Ne engedj minket elsüllyedni a globalizmusban és a bolygógyilkos kapitalizmusban

2023. február 2. 15:32

Puzsér Róbert
Facebook
Támogatunk és segítünk Téged, ahogy csekély erőnkből telik.

„Hatalmas és erős Oroszország, kőolaj- és földgázmezők ura, globális hálózatok kihívója, szabadságszerető népek gyámolítója, szuverén nemzetállamok támasza, légy szerető atyja érdekszférádhoz tartozó, kicsiny hazánknak. Kreml magasságos tornya, csúcsán a világ népeinek reménységét sugárzó vérvörös csillaggal, Boldog Vazul székesegyházának igéző hagymakupolái, dicsőséges Vörös tér, díszszemlék büszke otthona, a nagy Lenin elvtárs mauzóleuma, hatalmas Moszkva, mutass utat a vakon botorkáló kis népeknek a történelem éjszakájában.

Támogatunk és segítünk Téged, ahogy csekély erőnkből telik: megvalljuk Ukrajnát illető jogos biztonsági igényedet a nagyvilág előtt, a bolsevista Brüssszel és az emberiséget leigázó, zsarnok Washington előtt: államiságod bölcsője, az egykor büszke Kijev szennyes nyugati orgiák fészke, amerikai rakéták kilövőállása nem lehet. Sztyeppéken száguldó, büszke orosz nép, szeress bennünket végre magyarrá, oltalmazd nemzetünket a háttérhatalmaktól, a hazánk élererejét megcsapoló nemzetközi szervezetektől és globalista intézményektől, a hazug és képmutató, lelkeket mérgező, nemzetellenes propagandától, a pornóban és kábítószerekben fuldokló, hazaszeretetet megvető, népeket világkormány alá hajtó, elfajzott Nyugattól.

Életerős, egészséges Kelet, Rettegett Iván cár és hatalmas Sztálin elvtárs erkölcsöt őrző birodalma, drága, baráti Oroszország, segíts bennünket, Nyugatra tévedt, bűnbánó rokonaidat testvérnépeid, Fehéroroszország, Kazahsztán, Szerbia, Tadzsikisztán, Türkmenisztán és Üzbegisztán körébe lépni. Ne engedj minket elsüllyedni a globalizmusban és a bolygógyilkos kapitalizmusban, hanem add meg nekünk a Te olajadat, gázodat, biztonságodat és barátságodat, hogy a nemzetköziség tengerén el ne vesszünk, hanem hazaszeretetünkben megőrződjünk Általad.”

Nyitókép: Baksa Norbert

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés