Akkor most jöhet egy bocsánatkérés a horvát kormánytól

2023. február 2. 12:18

Bayer Zsolt
Bádog blog
Érdekes lesz azt is megnézni, a hazai libsi sajtó hogyan fogja tálalni az ügyet.

„Akkor most jöhet egy bocsánatkérés a horvát kormánytól – visszamenőlegesen, a volt horvát kormányok nevében is. Jólesne.

Aztán érdekes lesz azt is megnézni, a hazai libsi sajtó hogyan fogja tálalni az ügyet, mert az elmúlt években annyira, de annyira drukkoltak a horvátoknak, annyira de annyira bűnösnek találták és tálalták a MOL-t illetve annak vezérét, hogy csak na. Hát persze.

Hiszen a magyar érdekről volt szó. Ezek a nyomorult gazemberek meg képtelenek azt képviselni, bármikor és bármilyen ügyben is.

Most, hogy minden fórumon és minden szinten vége az ügynek, a nemzetközi választott bíróságok mindenben igazat adtak a MOL-nak, nem találtak semmiféle korrupciót. Tényleg, mi lesz ezek után a bebörtönzött Ivo Sanader sorsa, hiszen ő a MOL „vesztegetési” ügyben kapott hat évet, csak hát, nem volt semmiféle vesztegetés. A horvát bíróság annak idején, távollétében Hernádi Zsoltot is két évre ítélte ugyanezért, csak hát, nem volt se vesztegetés, se korrupció... Mindegy, ez legyen a horvátok problémája, miképpen az is, hogy most fizethetnek a MOL-nak majdnem negyedmilliárd dollárt. Nagyon helyes.

A hazai mocskok meg majd írnak, amit írnak. Bár sok idejük nem lesz ezzel foglalkozni, hiszen most azt a feladatot kapták, hogy akadályozzanak meg minden magyarországi befektetést, beruházást, fejlesztést, különösen, ha a jövő stratégiai ágazatairól van szó. Hiába na, a hazaárulás kemény meló...

Mi pedig gratulálunk a MOL-nak és Hernádinak, s várjuk a horvát bocsánatkérést. Különben még azt fogjuk gondolni, hogy vazallusként tekintenek ránk.”

A horvát kormány 235 millió dollárt fizet a Molnak

Nyitókép: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én felajánlom a NER személyi állományát.
Felét az oroszoknak, felét az ukránoknak.
Ne mondhassák, hogy igazságtalan vagyok.

Nincs idejük bocsánatot kérni, számolniuk kell a magyarokat, akik náluk költik el az euroikat..
Ez a legújabb lózung.

Körülnéztem, tőlem nem raboltak el semmit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés