Így működnek ők

2023. január 31. 19:11

Kötter Tamás
Facebook
Soros és a hálózat a megrendelő – Korányi a közvetítő – Bajnai és köre a végrehajtó szerepét kapta ebben a hadműveletben.

„Kedves balos barátaink, akkor ezt meg is beszéltük ugye és remélem, egyúttal pontot is tehetünk a vita végére?!Évek óta figyelmeztetünk szóban és írásban mondjuk, hogy bizonyos gazdasági, pénzügyi körök a számukra kedvező döntéshozói és az ehhez szükséges kulturális klíma megteremtése érdekében befolyásolási kísérleteket hajtanak végre az általuk csak »csatatér államként« emlegetett Magyarországon.

A cél világos: hozzájuk hű, érdekeiket messzemenő módon figyelembe vevő, nagyjából a 2002-2010 közötti időszak politikáját folytató politikai erők helyzetbe hozása, majd ezen erők segítségével a leggátlástalanabb módszerekkel az adott lokalitás kifosztása Az eszközök: független álcázott tematizáló és értelmező hatalom (média) felépítése; civilnek álcázott szervezetek (NGO-k) alapítása, feltőkésítése, személyi állományának feltöltése és kiképzése, tevékenységükhöz logisztikai segítség megteremtése.

A dollárbaloldalhoz a Action for Democracy- n és más donorszervezetek keresztül juttatott pénzek elsődleges feladata a 2022-es választásokon a Gyurcsány vezette, Márki-Zay mögé bújt ellenzék hatalomba segítése volt, majd miután ez meghiúsult, a tanárok jogos követelését felhasználva, kisajátítva, színes forradalmak előkészítését kezdték meg.

Így működnek ők. Soros és a hálózat a megrendelő – Korányi a közvetítő – Bajnai és köre a végrehajtó szerepét kapta ebben a hadműveletben.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés