Dobrev Klára bejelentette: Egy hónap alatt haza tudná hozni az uniós pénzeket

2023. január 30. 19:57
Dobrev szerint amíg Orbán kormányoz, addig talán egy fillért sem látunk a pénzből.

Dobrev Klára szerint egyértelmű és súlyos kudarc az uniós pénzek körüli huzavona, amely az Orbán-kormány elmúlt 12 éves politikájának egyenes következménye – mondta az atv.hu-nak adott interjújában. 

A DK árnyékkormányát vezető politikus szerint, amíg Orbán kormányoz, addig lehet, egy fillért sem látunk a pénzből, mert az „Orbán-kormánynak fontosabb az európai pénzek ellopása, mint az, hogy a támogatások eljussanak

a magyar vállalkozókhoz, az önkormányzatokhoz, a magyarok széles köréhez.” 

Hozzátette azt is, hogy Európa csak akkor lehet erős, ha képes magát és polgárait megvédeni nemcsak a külső veszélyektől hanem a saját korrupt és antidemokratikus kormányaitól is – jelentette ki a DK árnyékkormányát vezető Dobrev Klára. „Most éppen ez történik” – az unió megvédi magát és a magyar embereket a saját korrupt és antidemokratikus kormányuktól.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 183 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Klári!

Ezt a kijelentést nem gondoltad át, óriási hiba, nagyon magasra adott labda. Ezzel kimondtad azt, amit a többség eddig is gondolt, tudott, hogy kizárólag Te, a pártod akadályozza kapcsolatai révén a Magyarországnak jogosan járó kifizetéseket. Blabla minden brüsszeli nyavalygás, jogi csűrés-csavarás, az ok egyszerűen csak az, hogy helyetted az Orbán vezette kormány irányítja az országot. Magad mondtad ki, hogy meztelen az ellenzék. Úgy vonulsz Te is nyugdíjba, hogy soha sem leszel kormányközelben.
Persze az is lehet, hogy a kijelentésed tulajdonképpen ezt a célt szolgálja, magad is lemondtál - reálisan - a kormányzás lehetőségéről.

Ennek van menetrendje is a hazaárulásra.

Így sározza a konzervatív, keresztény kormányt ez a szélsőbaloldali korrupt hazaáruló árnyék Dobrev.
Hát persze, hogy haza tudnád hozni, amikor a baloldali korrupt EU-val, annak vezetőivel puszi pajtások vagytok.

Ezzel elismeri, hogy Brüsszelnek nem tetszik a magyarok választása. Ez demokratikus?

Dobrev cinikus szövege vérlázító: ők akadályozzák a jogos pénzeink elérését, a szintén cinikus balos brüsszeliekkel karöltve . Továbbá, Dobrev hallgat az "árukapcsolásról": kvóta, gender, gyerekek lélekmérgezése, háborúbe sodródás stb.. De az idő nekünk dolgozik, mert a magyar gazdaság pár év múlva befizetővé válik, akkor pedig kisül, hogy ez a fegyver is besül.

Klári Fári előkerült?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés