Invazív faj

2023. január 30. 12:00

Bayer Zsolt
Bádog
Az invazív fajok legveszélyesebbike, legkártékonyabbja a brüsszelita idióta.

„Reggel, még kávé előtt olvastam ezt a Mandin: »Megtalálta legsürgetőbb feladatát Brüsszel a háború alatt: eljárást indít néhány EU-s tagállam ellen« Ja, ez még csak a cím! Odabent, a cikk mélyén egyebek mellett ez áll:

»Az Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottság eközben megtalálta a legfontosabb feladatát a háborúban: az EU bíróságához fordul, hogy eljárást indíthasson néhány EU-s tagállam ellen. A testület védelmében szólva elmondhatnánk, hogy a szerződések őreként ez talán feladata is. Azonban az Európát kínzó gazdasági nehézségek idején talán joggal merülhet fel a kérdés: biztosan ez a legfontosabb probléma most? Egy háború szomszédságában? Az, hogy per várjon Szlovákiára és Bulgáriára, mert nem építette be nemzeti szabályozásába a megújuló energiára vonatkozó uniós direktívát? Vagy az, hogy Portugália, Olaszország, Litvánia és Görögország az invazív fajok elleni védekezés elmulasztása miatt rettegjen egy uniós pertől?«

Hát igen...

Amúgy javaslom a portugáloknak, olaszoknak, litvánoknak, görögöknek és persze magunknak: ne késlekedjünk az invazív fajok elleni védekezéssel. Ugyanis az invazív fajok legveszélyesebbike, legkártékonyabbja a brüsszelita idióta, a brüsszeli technokrata, a mai EU-s vezető. Egyszerűen nem megúszható a védekezés ezek ellen. Bármilyen eszközzel...”

Megtalálta legsürgetőbb feladatát Brüsszel a háború alatt: eljárást indít néhány EU-s tagállam ellen

Nyitókép: Nicolas Economou / NurPhoto / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy lehetőség látszik: ha a brüsszeli intézkedések hatására jelentős gázolaj hiány lesz, akkor lehet, hogy fellázadnak az uniós polgárok.
Én már csak ebben bízom. Brüsszel eddig mindent lenyomott az uniós polgárok torkán, meg a tücsköt is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés