Német főszerkesztő: A migráció tönkretette a jóléti Németországot!

2023. január 26. 16:52
Roland Tichy beszélt arról, hogy a közösségi médiában hogyan blokkolják a konzervatív hangokat, hogy mi a jobboldali újságíró célja és arról, hogy milyen a mai Németország. Folytatódott az MCC médiakonferencia!

Roland Tichy, a Tichys Einblich online magazin alapítója is részt vett az MCC nemzetközi médiakonferenciáján csütörtökön, a „Pénz és média: sikertörténetek az online világból” nevű panelbeszélgetésen. Tichy elmondta, a lapja követők számában meghaladja azokat az „ezerszer nagyobb balosokat, mint a Spiegel”, mert az emberek nem követik őket: a németek 1/3-a egészen egyszerűen nem követi a tömegmédiát. 

A legfontosabb, hogy megírjuk azokat a történeket, amik nincsenek a tömegmédiában képviselve”

– szögezte le a konzervatív újságírók feladata kapcsán.

Jair Netanjahu: Soros ellen lenni nem antiszemitizmus

Netanjahu fia szerint az az igazi antiszemitizmus, amit a német baloldal csinál – elindult az MCC nemzetközi médiakonferenciájának második napja!

Rámutatott, hogy elég sikeresek Facebookon és Twitteren, viszont utóbbi oldalon a számaik szabályosan kilőttek, miután Elon Musk átvette a cég vezetését. „Egyszerűen blokkoltak minket” – szögezte le. Elmondta, hogy pontos számaik vannak arról, hogy a Facebook letekeri őket – akikkel szemben egyébként pereket indítottak, ami rendkívül költséges, mert a Facebookot csak Írországban lehet beperelni.

Ki a bal- és ki a jobboldali?

A kérdés az, hogy mi a bal és mi a jobb?”

 – vettette fel Tichy a beszélgetés során. Kifejtette, hogy általában ha jobbra és balra gondolunk, a szociális dolgok jutnak eszünkbe. Véleménye szerint „a baloldal a centralizált Európa, a globalizáció, a migráció mellett áll és azt gondolja, hogy minden, amit a Bizottság tesz az csodálatos.”

Ezzel kapcsolatban feltette a kérdést, „mi a fenéért kellene rovarokat ennünk?” Van egy globális elit, amely bizonyos kérdésekben állást foglal, döntéseket hoz, amelyek miatt a társadalom nagyobbik része szenved – fejtegette. Példaként a migrációt említette, ami szerinte

tönkretette a német jóléti államot”.

Ha valaki tiltakozik a mainstream ellen, akkor a nyilvánosságban jobboldalinak bélyegzik, s rásütnek olyan címkéket, mint rasszista, antiszemita vagy éppen szexista – részletezte.

 

Nyitókép: Gyurkovits Tamás/MCC

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A svédek toloncolni akarnak kifelé. Ők most ébrednek. Brosurakat akarnak szétküldeni világszerte, hogy ők nem akarnak fogadni migránst. Majd kiderül, meg merik-e tenni?

Érdekelne a cikkek alatt a kommentelők véleménye. Régebben néha volt ilyen, szerettem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés