Szabadságra ment a Hont, jön a Tanár-Diák Front – humoros szatírát tett közzé Ceglédi Zoltán

2023. január 24. 20:51
„Ne hazudj, te puhos g*ci! – szakította félbe a miniszterelnök legelső mondatát a Kossuth Rádió riportere” – olvasható Ceglédi írásában.

Ceglédi Zoltán a Facebookon osztott meg egy szatírát, melyben arról elmélkedik, hogy miután Hont András szabadságra ment, elkezdett széthullani a NER.

„Ne hazudj, te puhos geci! – szakította félbe a miniszterelnök legelső mondatát a Kossuth Rádió riportere, majd folytatta is, belekiabálva Orbán Viktor elkerekedő tekintetébe – Azt hitted, mi, hogy megúszod azt, ha Hont András szabadságra megy?!

Vége a NER-nek, dundi pocak, elutazott a Hont, magatok maradtatok!”

– nyitotta bejegyzését Ceglédi.

Hozzátette: „A döbbent kormányfő pár hosszú pillanatig csak ült, csak ült némán, majd felismerve a helyzetet lecsapta a tollát és kiviharzott a stúdióból. Odakint senki nem várta. Lerohant a miniszterelnöki kisbuszhoz, sofőr és testőr sehol, ellenben hatalmas tömeg közeledett, skandálva: – Szabadságra ment a Hont, jön a Tanár-Diák Front!”

Majd így folytatta: „Orbán beindította az autót, és csikorgó gumikkal kilőtt. Egyik kezével a kormány tekerte, a másikkal Nokiáján pötyögött (a telefon tokján még ott fityegett a karácsonyi aranyporos cetli, rajta ákombákom betűk, hogyaszongya „Szeretettel Kenyéradó Gazdámnak, Sifi”). A telefon kicsöngött, Viktor beleordított: – Haló, ATV porta? Azonnal kapcsolják a Rogán-Habony hálószobát! (bííp-bííp) Tóni bazmeg, mit csináltatok?!

Nyaral a Hont! Meg fognak minket dönteni!

Most érek a Jászaira, és… A Kurva életbe, a momentumosok elkezdték benyújtani a petíciókat!!! Mind alá van írva! Végünk van! Meneküljetek!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Humoros szatíra... na b+

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés