Lakatos Márk elégedetlen a magyar nyugdíjasokkal – szerinte öltözhetnének izgalmasabban is

2023. január 21. 5:49
A stylist szerint ugyanis a stílus nem pénz kérdése.

Lakatos Márk az RTL Reggeli műsorban járt, ahol újfent nagyot alakított. Előzőleg egyébként Bécsből jelentkezett be, ahol kijelentette: „Nézzétek meg, Orbán Viktorral egy ágyban vagyok!”.

A műsorban a nyugdíjasok stílusát vesézte ki a stylist. 

Mint mondta, nagy példaképe Iris Apfel, aki 85 éves kora után lett modell. Mint mondta, „ha az öregek vállalják karakterüket, személyiségüket, akkor azt kifigurázzák, lenézik a fiatalok – ez nem igaz. Az internet korszákban ha valaki izgalmas, van benne tűz, az a fiatalok szimpátiáját is vonzza magához. Szerintem elég kevés idős van Magyarországon, aki úgy igazából és szabadsággal vállalja a saját korát, a saját stílusát. Pataki Ági remek példa, de elég nagy előnnyel indult, mert profi modell volt. Szüksége lenne ennek az országnak arra, hogy kifejezetten idős emberek azt mondják a társadalomnak, ez vagyok, ilyen vagyok, ha kell, ugyanolyan punk vagyok, mint Vivienne Westwood. Fontos, hogy legyenek stílusikonjaink idős korban is. Akik egész életükben punkként, forradalmárként működtek, azok az életük végén se változnak meg” – fejtegette.

Hozzátette, a fiatalok stílusában is a vintage jön be a képbe, így a nyugdíjasoknak a stílus nyilván nem pénz kérdése volna. Leszögezte: „a saját gardróbból lehet meríteni, a turkálók menők”.

Nyitókép: RTL Reggeli Képernyőkép

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mandi!!!!! Ezt azért mégsem kéne!

"A stylist szerint ugyanis a stílus nem pénz kérdése."

Nem is. Jó izlés kérdése.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés