Lakatos Márk: Nézzétek meg, Orbán Viktorral egy ágyban vagyok!

2023. január 08. 13:53

A stylist hozzáért az ágyhoz, amelyhez korábban Orbán Viktor is.

2023. január 08. 13:53
null

Lakatos Márk új TikTok-videóval jelentkezett közösségi oldalán, melyet a felvétel tanulsága szerint a bécsi Bristol Hotelben vett fel.

Mindig is Orbán Viktor ágyában szerettem volna aludni”

„Mindig is Orbán Viktor ágyában szerettem volna aludni és képzeljétek el, hogy kiderült, hogy itt, a Bristol Hotelben ahol én is megszállok, ő is itt szállt meg akkor, amikor itt volt népes kis gyülekezetével legutóbb, ebben a csodálatos, elnöki lakosztályban.

– osztotta meg követőivel és az internet népével a stylist.

„Végre”

Lakatos Márk videójában egyébként az érintett lakosztályt is bemutatta: „egyébként csodálatos, van neki kérem szépen saját dolgozószobája, óriási, fantasztikus fürdőszobája, saját gymje és szaunája, fantasztikus helyiségek, régi, csodálatos berendezés. Én nem tudok ennek [...] (érthetetlen – a szerk.)] napirendre térni, hogy

– fogalmazott a stylist.

Mutatjuk az említett videót: 

@lakatosmarkstyle Régi álmom teljesült #csilagszóró #magyartiktok #foryourpage #fyp #fy #nekedbelegyen #nekedbe #bristolhotelwien ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

Nyitókép: TikTok-képernyőkép

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2023. január 23. 15:54
hülye fasz buzi ... nem "egy ágyban" voltál, hanem "UGYANABBAN", te idióta .... még magyarul sem tudsz, te aljas szégyenfolt ....
Rizsa
2023. január 10. 14:32
Ez amocskos féreg ,hogy meri a szájára venni a főnit .
Házam Hazája
2023. január 09. 17:01
Brüsszelben holnap meg megjelennek a cikkek, hogy Orbán is meleg.
amca
2023. január 09. 12:32
Ez nem stylist ,ez ez buutha budzyk ,ostoba senki,akinek megvan a lószarh piaca. Mág Cillának se kell. Még. Alföldi Robertának se.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!