Meggyőződésem, hogy az internet sokkal jobb hely Gábor György nélkül

2023. január 20. 15:13

Hont András
Facebook
Egy húszfős brűgölő azon fortyog, hogy szegény Gábor Györgyöt elüldöztem a fészbukról.

„Ha nehezen is, de eljutott hozzám, hogy egy húszfős brűgölő azon fortyog, hogy szegény Gábor Györgyöt elüldöztem a fészbukról. Noha meggyőződésem, hogy az internet sokkal jobb hely Gábor György nélkül, semmilyen szubkultúra és önképző kör jogát el nem vitatom, hogy a világhálón fejtse ki áldatlan tevékenységét, és ez igaz a »Dobtár és díszzsebkendő« szociális foglalkoztatóra is. Hát, hol érdekel az engem, hogy az egykori diadalmas, bár gőgös baloldali és/vagy liberális értelmiség peremvidéke és közönsége egymás közt görcsösen bizonygatja, hogy a műveltség, a tudás és mindenféle nemes érték? Bár azon jól szórakozom, hogy egy nagyon műveltek szerint a »percemberkék« kifejezés az Újnépszabadság (???) Zsuzsa nevű szerzőjétől származik.

Viszont. Azt közölnöm kell, hogy nem hánytorgattam volna föl, hogy a Gábor-Vásárhelyi-Buda szerzőtrió mit írt korábban Tamás Gáspár Miklósról, ha a halála pillanatában a nevezettek nem tűzték volna ki a TGM-kitűzőt, és nem kezdenek önfényező visszaemlékezésekbe. Természetesen lehetnek nekik is érvényes emlékeik Gazsiról, őket is fűzte hozzájuk viszony, de amikor megemlékeznek, akkor az a minimum, hogy azt is megemlítik, hogy ők antiszemitázták le, és igyekeztek kiátkozni köreikből. Mégpedig azért – ha erre fölhívhatom az úri társaságok figyelmét –, mert egyszerűen ez az illem. Ja, meg a becsület.”

Elérhetetlenné vált Gábor György Facebook-oldala

Kép forrása: Gábor György Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amúgy mindenkinek jót tesz, ha törli a fészbukk fiókját. Még Gábor Györgynek is jót tesz. Még nekem is jót tenne.

Szerintem nem szűz, ha erre gondolsz, de konkrét információim nincsenek.

Hát mivé leszünk most Gábor György független, objektív okfejtései nélkül? (nyugodtabban élnénk. De persze ő is vissza fog jönni pár hét múlva hányni az epét, mint az összes többi)

Ideje volt és MINDENKINEK, aki a békességet szereti, ennek az antiszemitizmust szító félésznek az eltűnése óriási megkönnyebbülés. Senkit NE tévesszen meg az egyéb sikereinek száma és mértéke. Egy gyűlöletgombóc krakélerrel kevesebb a nyilvánosságban.

Ez egy életveszélyes szivar volt.

Hát, vszg. tényleg. Viszont ez az oldalára dehonesztáló. Fura, h. NEM látják át.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés