Be kell szántani és sóval behinteni a fideszes vagyonkezelő alapítványokat

2023. január 12. 8:06

Fekete-Győr András
Facebook
Így lesz újra Erasmus mindenkinek!

„Be kell szántani és sóval behinteni a fideszes vagyonkezelő alapítványokat, és vissza kell adni egyetemeinket a köznek! Így lesz újra Erasmus mindenkinek!”

Kép forrása: Youtube-videó

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 209 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Navracsics a lehető legjobb módszert választotta az inkorrekt Brüsszelel szemben: írják meg, hogy egyáltalán mi a bajuk, s mit szeretnének. Úgy lehet egyezségre jutni, hogy az inkorrekt felet a felháborító disznósága ellenére sem érzelmi alapon kezelik, hanem higgadt-nyugodt-tárgyilagos módon. Fegyőr pedig az uszító, párbeszédképtelen beszűkültségével önmagáról állított ki ismét szegénységi bizonyítványt.

A nemrég született gyerekednek is több esze van nálad.
Mit fog szólni pár év múlva, hogy ilyen primitív apja van.

Az egyetemek szeretik ezt a rendszert. Ez számít Brüsszelnek valamit?

A NER-t kell beszántani, vagy inkább mint rákos daganatot kioperálni!

Több megértést a sikertelen ellenzéki politikusok frusztrációi iránt. Orbán, lassan korszakká testesülő kormányzása alatt az ellenzéknek nem sikerült olyan értelmiségi csapatot összeállítania, amely szakmai és morális hitelességénél, felkészültségénél, demagógia mentességénél fogva alkalmas alternatívát jelenthetne, amire viszont a demokrácia, a mindenkori kormány egészséges kontrollja, stimulálása okán nagy szükség lenne.
Az ellenzék a kínai hosszú menetelés korszakát éli, de az "megszülte" Mao-Ce tung és Csou En-laj alakjait. Most eltekintenék munkásságuk elemzésétől, de tény, hogy egy korszak fűződik a nevükhöz, maradandót alkottak.
A magyarországi ellenzék hosszú menetelése régóta terméketlen, személyükben, programjukban örökre lejáratódott őskövületek vonulását, üres, alaptalan hatalmi ambícióit jeleníti meg. Az egyre nevetségesebbé váló "öregek" mellett új színfoltot jelentett a Momentum feltűnése, felvillant egy valódi kormányképes alternatíva létrehozásának eshetősége. De mi történt? Történelmi léptékkel nézve mérhetetlenül rövid idő alatt önkezével /?/vetett véget politikai életének, pályafutásának azzal, hogy besorolt Gyurcsány mögé. A gondolkodó, a kormánnyal számos kérdésben egyet nem értők, az alternatívát keresők számára nem nyílt politikai tér, kritikák sora mellett a normalitás képviselői számára marad a jelenlegi kormány támogatása. Ami az ország megmaradását is garantálja.

Röhej amikor olyan ártja magát az oktatással kapcsolatos témába, akin láthatóan semmilyen oktatás nem tudott segíteni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés