Amerikai kampánypénzek és Ezalényeg: Kálmán Olgáék semmit sem tudnak, semmiről nem hallottak (videó)

2022. december 8. 21:54
„Ha írnak érdekeset, akkor olvassuk” – a volt tévés szerint ennyi kapcsolata van a Gyurcsány-pártnak az Ezalényeg nevű oldallal.

Nem hallottak semmit, nem tudnak semmit, nem ismernek senkit – így foglalható össze a DK két árnyékkormányinfót tartó politikusának, Kálmán Olgának és Molnár Csabának csütörtöki szereplése. 

Az újságírók az Ezalényeg.hu-ról, és a portálnak – a november végén nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentés szerint – juttatott milliárdról kérdezte a gyurcsányista politikusokat.

Ismert: az Egyesült Államokból hárommilliárd forint érkezett az ellenzékhez, az Action for Democracy nevű szervezettől, ebből az Ezalényeg.hu nevű portál kiadójához, az Oraculum 2020 Kft.-hez több mint egymilliárd forint került. Ez az a portál, mely össszehangoltan működik megyei kiadásaival, és a radikális ellenzéki álláspontokat visszahangozva emberi méltóságukban sérteget jobboldali politikusokat.

Tulajdonosa ifj. Páva Zoltán, aki korábban a Gyurcsány- és Bajnai-kormány tanácsadója volt, főszerkesztője pedig Zentai András, aki a Gyurcsány- és Bajnai-féle Miniszterelnöki Hivatalban dolgozott.

Ha írnak érdekeset, akkor olvassuk” – így reagált Kálmán Olga, a DK szóvivője a Mediaworks azon kérdésére, hogy milyen kapcsolata van pártjának az Ezalényeggel,

a kritikákat pedig úgy hárította, hogy „én nem minőségellenőr vagyok”.

Molnár Csaba árnyékminiszter pedig leszögezte: az Ezalényeg.hu semmilyen módon nem köthető a DK-hoz, és nem ismeri sem a főszerkesztőjét, sem a tulajdonosát, de még csak az Oraculum 2020 Kft.-ről sem hallott. Ez azért különös, mert egy bizonyos EagleEye-Marketing Kft. összesen 86 millió forintot kapott a DK-frakciótól, közösségimédia-tanácsadás címen. Ennek a kft.-nek az ügyvezetője pedig nem más, mint a már említett Páva Zoltán, aki az Ezalényeg.hu-nak is a tulajdonosa – írja a Magyar Nemzet.

A Mediaworks videót is készített a jelenetről, ezt itt nézheti meg:

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés