Dévényi István a benzinárstop végéről: Ecsém, ezek feltalálták az időutazást!

2022. december 7. 11:45
Leírta véleményét a jelen helyzetről.

Dévényi István a Facebook-oldalán fejtette ki azt, hogy a kormánypárt feltalálta az időutazást. Mint írta „tehát a hétfőn életbe lépett, Magyarországra nem vonatkozó korlátozás miatt volt benzinhiány már szerdán,

továbbá a jövő februártól érvényes, ránk szintén nem vonatkozó szankció miatt kellett kivezetni az üzemanyag hatósági árát most december elején,

amelynek bevezetését a háború miatt elszálló energiaárak indokolták az orosz agresszió megindulása előtt hónapokkal korábban.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mintegy 9 hónapig a piaci ár alatt tankolhattam. Ez alatt százezrekkel kevesebbet fizettem, ami ballib kormányzás alatt elképzelhetetlen lett volna. Ezért hálás vagyok, és nem gondoltam, hogy örökké fenntartható lesz. Abban bíztam - miként a kormány is -, hogy pár hónap alatt rendeződik Ukrajna és Oroszország konfliktusa, megnyugodnak a piacok, és visszaállnak a régi árak. Nem ez történt.
Amúgy meg a benzin 30%-át külföldről hozzuk be. Az olajembargóban ők részt vesznek, tehát ez a behozatali forrás most jelentősen drágul.

Semmit nem ért.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés