Tankoláshoz: a Mol benzinkútjain 641 Ft a benzin, 699 Ft a diesel literje, az OMW és a Shell kútjain is hasonló a helyzet

2022. december 7. 6:34
Cikkünk írásakor az OMW, Shell, és Lukoil kútjainál is hasonló árak várják a vásárlókat – derül ki a holtankoljak.hu információiból.

Mint ahogy egy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, kedden késő este Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón bejelentette: a hétfőn hatályba lépett kőolajszankciók után két nappal

megszűnik az üzemanyagárstop.

Gulyás Gergely elmondta, mindez a MOL javaslatára történt.

Ennyibe fog kerülni a tankolás

Hernádi Zsolt, a vállalat vezérigazgatója szintén részt vett a Kormányinfón és az új árakat firtató újságírói kérdésre elmondta: 

a Mol benzinkútjain 641 Ft lesz a benzin, 699 Ft a diesel literje.

A vezérigazgató megerősítette Gulyás Gergely szavait, miszerint az ársapka eltörlésére a brüsszeli szankciók miatt van szükség. Hernádi úgy fogalmazott: „Ma kell lépni ahhoz, hogy jövő év elejére egy stabil, importtal megtámogatott üzemanyagpiac legyen újra Magyarországon és jelentősen magasabb készletekkel rendelkezzen az ország. Nem jó, ha drága valami, de annál csak az sokkal rosszabb, ha nincs” – vélekedett.

OMW, Shell, Lukoil

Cikkünk írásakor az OMW, Shell, és Lukoil kútjainál is hasonló árak várják a vásárlókat – derül ki a holtankoljak.hu információiból. Mutatjuk:

Fotó: Képernyőkép

 (MTI)

Nyitókép: MTI/Czimbal Gyula

Összesen 178 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindennek a brüsszel és a 61 dolláros kőolaj a zoka!
Brüsszel aggyápézt akurvaanyád!

Neked a kamionban biztosan lesz nafta, s az nem érdekel, hogy nagyon sok kisvállalkozás, kisvállalkozó csődbe fog menni, s családjukkal együtt nyomorba zuhannak? S azt sok szart, amit a kamionoddal hordasz sem fogják majd megvenni, mert tömeges szegénység előtt állunk, s akkor neked sem kell majd a volán mellé ülni.

Megértem, hogy a zsákfaluból csak a falu határáig látsz.....s kiesik például Nyugat-Európa. Időm nagy részét ott töltöm, s közelről látom a gazdaság összeomlása miatt kialakuló szegénységet, krízist. Olyan országban is, amely a G7 tagja. Ez utóbbit biztosan nem tudod, hogy mit jelent, majd kérdezd meg a postást.

Szerinted miért kellene a magyaroknak gerinctelenül, lakájként minden idegen érdek előtt meghajolni, mindenkit kiszolgálni?

Marha!
A Druzsba-vezetéken 61 dolláros orosz olaj jön.
Abból tankolsz, nem másból.
A Brent-olajat máshol használják, tudod?

Ehhh!
Reménytelen!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés