UNIAN: iráni drónokkal lőttek ukrán városokat kedd este

2022. december 06. 22:35

Országszerte több helyen is légiriadót rendeltek el.

2022. december 06. 22:35
null

Az Unian ukrán hírügynökség szerint kedden este Ukrajna több területét is orosz támadás érte. Állításuk szerint az orosz hadsereg Shahed kamikaze drónokat vetett be. Az Unian szerint a legtöbb támadás Dnyipróban és Zaporizzsjában történt, ahonnan robbanássorozatot jelentettek.

Az ukrán légvédelem a hírügynökség szerint többször is életbe lépett a kedd este történt támadások miatt. Jelentések szerint Poltava, Cserkaszi és Kirovográd felett is iráni drónokat észleltek az ukrán hatóságok. Az ország nagy részén légiriadót rendeltek el, Dnyipropetrovszban helyi idő szerint este 11 után újra robbanásokat észleltek. 

Nyitókép: Mustafa Ciftci / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. december 07. 21:07
Amerikai ralétákkal, török drónokkal lőtték az orosz városokat.........háború van ebben mi a hír.
csulak
2022. december 07. 14:16
az ukrik milyen dronnal lottek tegnap az oroszokat?
B_kanya
2022. december 07. 11:41
Lófaszt láttak ezek, nem iráni drónokat: https://blogs.timesofisrael.com/do-iranian-drones-attack-ukraine-myths-and-truth/ TALÁN megvették a licenszet, mint anno a "nagyFIATnál", de a kockalada mégsem olasz autó...
villogókékfog
2022. december 07. 09:02
Ukrajna szovjet gyártmányú fegyvereket használ, tehát a jogutód Oroszország szövetségesük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik