Azt ígérték, a benzinársapka majd segít a „magyarembereken”

2022. december 06. 17:56

Az ársapkás üzemanyag pedig elfogyott. Az egész „nálunk a legolcsóbb a benzin”-projekt így dőlt be.

2022. december 06. 17:56
null
Vágó István
Facebook

„Azt ígérték, a benzinár-sapka majd segít a »magyarembereken«, ráadásul csökkenti az inflációt, mert a szállítási költségek beépülnek az élelmiszerárakba is.

Nos, a benzinárak alacsonyan tartása nem minden "magyarembert" támogatott, csak az autósokat, akik olcsóbban tankolhattak a Porschéjukba is. Az üzemanyagárak költségvetési támogatását viszont a legszegényebbek is finanszírozták az adójukból...

Ám a céges kocsiknak már nem jár a kedvezményes árú üzemanyag, a szállítóvállalatok tehát már »drága« benzinnel/gázolajjal működnek. Ezt pedig valóban érvényesítik a nem ársapkás élelmiszerárakban - ársapkás áru pedig egyre kevesebb van a polcokon.

Tehát az infláció is nőtt.

Az ársapkás üzemanyag pedig elfogyott.

Az egész »nálunk a legolcsóbb a benzin«-projekt így dőlt be.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. december 07. 18:59
Tőletek Pityu 1000 Ft felett lenne a benzin és a gázolajár! Soros nem győzné a zsákokat idehordani, hogy megtömje pénzzel, ti meg lógó nyelvvel várnátok, hogy nektek is dobjon egy-egy marékkal belőle és közben kinyalnátok a seggét, Fleto meg szopná. Ennyit tudnátok. A magyarság meg le lenne szarva, hagy dolgozzon a nép, annál többet tudnátok lenyúlni! Ti egy hányadék banda vagytok.
5 si
2022. december 07. 16:33
Balfaszpista - te is bedőlhetnél már! Rohadék!!!
ersa57
2022. december 07. 14:36
A kormány azt ígérte, azt hitette el a magyar emberekkel, hogy a rezsicsökkentés és az üzemanyag ársapka feltételei az oroszokkal kötött hosszú távú szerződések, melyek biztosítják minden magyar számára az olcsó energiát. A SZERZŐDÉSEK ÉLETBEN VANNAK, A SZANKCIÓK NEM AKADÁLYOZZÁK AZ OROSZOK SZÁLLÍTÁSÁT, DE AZ ÜZEMANYAG ÁRSAPKA TELJESEN, A REZSICSÖKKENTÉS PEDIG RÉSZLEGESEN ELTŰNT!!!! MIKULÁSRA ÉS KARÁCSONYRA MEGAJÁNDÉKOZOTT BENNÜNKET A KORMÁNY A MAGAS ÜZEMANYAG ÁRAKKAL!!!
edico
2022. december 07. 11:49
Pityu! volt már valaha, valahol, önálló, értelmes magszólalásod? A kvíz kérdések felolvasása nem igényel semmi intelligenciát, csupán tudni kell olvasni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik